Akamika Personalized Gift

By: akamika akamika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 26-Aug-2009 15:04 Email | Share | Bookmark
Cetakan atas Mug - Sebiji pun boleh..

Salam ramadhan buat semua warga fotopages. ,
jika ada yang nak abadikan gambar kenangan paga mug... tanpa minimum order.. saya boleh buatkan.. Cetakan menggunakan DECAL paper... Tak luntur bila di basuh dengan air.. cuma.. satu je.. tak bleh rendam lama di dalam air..

Berikut adalah 2 jenis mug yang boleh di pilih...
1. curve mug
2. Straight mug



Yang kat atas nie adalah curve mug.. Curve mug nie design nya hanya sebelah sahaja.. harga cuma rm 15 sebiji.. Saiz artwork.. 2.5 inci x 2.5 inci.



yang nie pulak.. staright mug.. , untuk yang nie ada 2 harga..


bagi artwork bersaiz 3x3 inci - harga rm 16 sebiji



dan bagi artwork penuh.. 7.0x3.0 inci rm 20 sebiji

Artwork dlm sample adalah bersaiz kecil..jadi sila abaikan sample tersebut..

artwork akan di siapkan secara percuma..selepas pembayaran deposit di buat ,so boleh la bagi gambar apa saja yang di inginkan.. harga tetap sama..sama ada, ada kaler atau takder kaler...



Special -***discount rate.***

10 hingga 50, diskaun rm2/mug

51 hingga 100, diskaun rm5/mug

101 keatas, bincang kasi jadi


Pos Laju + Packing- RM 10 /item

Jika ada yang berminat nak order..
boleh email kan gambar ke email saya:

akamikasupport@gmail.com

atau sebarang pertanyaan boleh sms 0173722584 (Afdhal)

terima kasih.[/img]


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net