Want your
own Fotopage?






 
Akamika Personalized Gift

By: akamika akamika

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Sunday, 7-Feb-2010 14:42 Email | Share | | Bookmark
Harga Terkini -Produk Akamika

Sila dapatkan harga terkini bagi kesemua produk akamika di Blog akamika .. harga di fotopages, tidak akan di guna pakai .. terima kasih.
http://akamikagift.blogspot.com



Wednesday, 26-Aug-2009 15:04 Email | Share | | Bookmark
Cetakan atas Mug - Sebiji pun boleh..

Salam ramadhan buat semua warga fotopages. ,
jika ada yang nak abadikan gambar kenangan paga mug... tanpa minimum order.. saya boleh buatkan.. Cetakan menggunakan DECAL paper... Tak luntur bila di basuh dengan air.. cuma.. satu je.. tak bleh rendam lama di dalam air..

Berikut adalah 2 jenis mug yang boleh di pilih...
1. curve mug
2. Straight mug



Yang kat atas nie adalah curve mug.. Curve mug nie design nya hanya sebelah sahaja.. harga cuma rm 15 sebiji.. Saiz artwork.. 2.5 inci x 2.5 inci.



yang nie pulak.. staright mug.. , untuk yang nie ada 2 harga..


bagi artwork bersaiz 3x3 inci - harga rm 16 sebiji



dan bagi artwork penuh.. 7.0x3.0 inci rm 20 sebiji

Artwork dlm sample adalah bersaiz kecil..jadi sila abaikan sample tersebut..

artwork akan di siapkan secara percuma..selepas pembayaran deposit di buat ,so boleh la bagi gambar apa saja yang di inginkan.. harga tetap sama..sama ada, ada kaler atau takder kaler...



Special -***discount rate.***

10 hingga 50, diskaun rm2/mug

51 hingga 100, diskaun rm5/mug

101 keatas, bincang kasi jadi


Pos Laju + Packing- RM 10 /item

Jika ada yang berminat nak order..
boleh email kan gambar ke email saya:

akamikasupport@gmail.com

atau sebarang pertanyaan boleh sms 0173722584 (Afdhal)

terima kasih.[/img]


Thursday, 23-Jul-2009 19:58 Email | Share | | Bookmark
Katana Wood Keychain

KWK - Keychain
Salam kembali,
wah..terasa mcm berkurun tak update fotopages nie.. al maklumlah.. selalu update blog.. so fotopages nie hampir2..terlupa.. kali nie produk lain plak..
Katana Wood Keychain

Produk terkini dari Akamika... setelah beberapa lama mencari produk keychain yang sesuai, kini produk baru dari Akamika iaitu Katana Wood Keychain (KWK).
Produk ini sangat sesuai untuk di jadikan sebagai cenderahati perkahwinan mahupun cenderahati bagi sebarang majlis .

Berukuran 6.5 cm panjang dan 3.4 cm lebar dengan cetakan gambar peribadi mahupun logo menjadikan produk ini unik dan lebih menarik. Apatah lagi dengan adanya reka bentuk atau gambar boleh di cetak pada kedua-dua bahagian.



Katana Wood Keychain (sample half design)

Jadi jika ada yang berminat untuk dapatkan atau ingin membuat tempahan produk ini, berikut adalah harga yang di tawarkan.

Harga Pengenalan bagi produk KWK ini:
1) Half design - 1 side - rm 2.50 seunit
2) Half design - 2 side - rm 3.00 seunit

3) Full design - 1 side - rm 3.00 seunit
4) Full design - 2 side - rm 3.50 seunit

Tempahan minima bagi produk KWK ini adalah sebanyak 24 Unit dan harga yang tertera adalah tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

Jadi apa tunggu lagi.. jika anda inginkan kelainan .. tempahlah sekarang...!!!

Cenderahati Akamika - 'Pasti menarik untuk anda'

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com


Tuesday, 2-Jun-2009 08:01 Email | Share | | Bookmark
Produk TERKINI - Shikaku Glass

SHIKAKU Glass- Cenderahati Akamika
SHIKAKU Glass- Cenderahati Akamika
SHIKAKU Glass- Cenderahati Akamika
View all 6 photos...

Seperti yang di nanti-nantikan.. Produk Terkini dari Akamika iaitu "SHIKAKU Glass"(SG) Produk ini merupakan produk unik yang boleh di gunakan sebagai cenderahati bagi sebarang majlis terutamanya majlis perkahwinan dan pelbagai majlis lain.



Bagi pelanggan atau bakal pengatin baru yang mahukan kelainan dalam majlis mereka, ini produk yang unik dan sangat sesuai sebagai cenderahati bagi tetamu VIP .
Produk Shikaku Glass ini boleh di dalam bentuk bewarna mahu pun hitam putih.Sample boleh di lihat seperti yang tertera.

Menggunakan teknologi cetakan dakel atau dikenali sebagai cetakan pindahan air, Shikaku Glass pasti menambat hati mereka yang melihat kerana saiz dan kecomelan produk ini.

Saiz gelas ini berukuran 2.3 inci x 2 inci, bersaiz kecil dan amat sesuai sebagai cenderahati di tambah pula dengan gambar pasangan mahu pun design, pasti menjadi kenangan bagi mereka yang menerimanya.

Tempahan minima bagi Shikaku Glass ini adalah sebanyak 24 Unit.

Produk Shikaku Glass ini mempunyai empat bahagian/side. Harga yang di tawarkan adalah mengikut side atau bahagian yang anda pilih.








Menarik bukan?? Jadi sekiranya anda berminat dengan produk terkini dari akamika "Shikaku Glass" ini.. tempahlah segera.. jangan tunggu last minit.. kerana produk ini adalah terhad..
Diharap kan juga.. bagi mereka yang ingin membuat tempahan bagi produk ini hendaklah membuat tempahan selewat2nya 2 bulan sebelum majlis bagi mengelakkan kehabisan produk ini.

Cepat- cepat.. tempah lah sekarang.. Produk Unik dari Akamika untuk majlis anda..


**Diskaun :

24 unit sehingga 200 unit = 3%
201 unit sehingga 500 unit = 5%
501 sehingga 1000 unit = 7%
1001 unit dan keatas = 10%

** Diskaun adalah tertakluk pada perubahan semasa


Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com


Monday, 1-Jun-2009 04:37 Email | Share | | Bookmark
Curve Standard Mug

curve mug
curve mug
Berita baik kepada semua pelanggan Akamika, produk baru dari akamika - Curve Standard Mug...

Berketinggian 4 inci dan lebar 3 inci. Bentuk curve yang menarik.. sesuai sebagai cenderahati yang bagi VIP. Apatah lagi di tambahkan dengan gambar pilihan anda pada muka curve mug tersebut menjadikannya lebih menarik dan sesuai sebagai kenangan.



Harga yang berpatutkan..dan tempahan minima.. adalah sebanyak 2 biji. Harga bagi seunit adalah sebanyak RM 15.00 dan tidak termasuk kos penghantaran dan pembungkusan.

Diskaun akan diberikan sekiranya tempahan adalah melebihi 100 biji dan keatas..




jadi .. apa tunggu lagi.. buat lah tempahan anda sekarang.. anda boleh menghadiahkan cenderahati ini kepada kawan- kawan yang ingin melansungkan perkahwinan, atau sebagai cenderahati bagi guru atau pun murid-murid sekolah.. malah, bagi sebarang majlis keraian syarikat-syarikat juga perasmian.

Kalau suka.. boleh tempah.. bagitau kawan-kawan.. mungkin anda akan menerima pemberian ini dari mereka.. cepat-cepat.. sementara stok masih ada..

Ingin membuat tempahan??

Langkah Mudah Untuk Menempah;

i) Email ke (akamikasupport@gmail.com) untuk dapatkan invoice bagi produk yang di inginkan.

ia) Booking order bayar 50% dahulu. 50% baki setelah barang ready untuk dihantar.

ii) Bank-in ke Akaun Maybank-(sila email saya terlebih dahulu - akamikasupport@gmail.com)

iii) Sahkan Pembayaran melalui email akamikasupport@gmail.com / sms ke 0173722584

iv) Emailkan Gambar dan Caption ( Nama,tarikh majlis, dsb) dengan TEPAT.

v) Berikan Nama, Alamat lengkap, No tel/hp untuk Proses penghantaran(Pos Laju @ PARCEL).(Lembah Kelang + Shah Alam ,perkhidmatan penghantaran by Hand( cas RM 35.00) atau anda boleh datang ambik sendiri(FREE) - Pinggiran USJ 3/4

vi) Draf artworks pertama akan disediakan secara (PERCUMA). Anda ada masa untuk komen dsb. Setuju boleh terus buat.

Jika ada yang berminat untuk membuat tempahan bagi produk di atas, anda boleh la menghantar email ke : akamikasupport@gmail.com untuk pertanyaan lanjut.


***Afdhal***
(Creative Director) Akamika Gift
0173722584
akamikasupport@gmail.com



[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2014.

ns4008229.ip-198-27-68.net